HuisartsenpraktijkDeze PPIXX is het hulpmiddel voor waarnemers die tijdelijk aan de slag gaan in deze huisartsenpraktijk. Wel handig dat je dan snel even je weg kunt vinden op de tijdelijke werkplek. Kijk maar eens rond met de pijltoetsen. Waar liggen belangrijke materialen? Hoe bedien ik de airco? Hoe verbind ik een gesprek op de telefoon door? Allemaal kleine praktische vragen waar je niet steeds iemand voor wilt lastigvallen.
De panoramafoto van de spreek- en behandelkamer is een prima voorbereiding voor een tijdelijke medewerker.
Bovendien is het de visuele toegang tot een databank met vakbronnen: alle werkafspraken, bestelprocedures en niet-medische protocollen zijn te vinden in deze bibliotheek. De links in de informatievensters brengen je direct bij de juiste bron. De actuele bronnen worden eenvoudig zelf bijgehouden door de officemanager van de huisartsenpraktijk.
Voor de demo is een deeltje hiervan toegankelijk gemaakt. In de informatievensters zijn alle hyperlinks naar de vakbronnen zichtbaar, maar enkel de rode links leiden tot een inhoudelijke bron. Je vindt ze in de vensters bij de stethoscoop, de bloeddrukmeter en het kastje linksonder.